Oekovejen er din genvej til en sund og økologisk hverdag

Uanset om du er vegetar eller kødspiser i stor stil, så bør du overveje at spise økologisk. Det lille ø–mærke giver nemlig dig som forbruger, en sikkerhed for, at varerne er produceret og leveret efter visse standarder. Oekoevejen er din genvej til en sundere, grønnere og mere økologisk hverdag, hvor du har mulighed for i ro og mag derhjemme, at vælge mellem alverdens frugter, grøntsager og andre sunde madvarer.
Blandt de sunde madvarer findes en økologisk glutenfri falafelmix, som naturligvis primært består af kikærtemel, som er utrolig sundt. Udvalget spænder fra alt lige fra svampe, grøntsager og videre til vin og spiritus, og der er derfor stort set ikke behov for yderligere indkøb.
Uanset om der vælges grøntsager, eller andre fødevarer, så leveres varerne fra Oekovejen direkte til din dør, og du slipper altså for besværet med, at skulle ud og handle, når ungerne står og hopper ved siden af for at komme hjem.
Det er altså en nem og hurtig genvej til at få sunde og ikke mindst økologiske madvarer ind i dagligdagen, som hele familien får gavn af på den lange bane.
Mange af varerne kan også findes i glutenfri varianter, som også kommer dig med glutenallergi til gode.