Gellack kan holde op til 4 uger, hvis det ligges ordentligt

Det er blevet meget populært blandt kvinder, at få lavet både manicure og pedicure. Men når man tager ned til en professionel klinik, bliver det hurtigt en relativ dyr affære inden du er ude af døren igen. Først skal du betale for at få neglen tilpasset, så skal du betale for selve lak behandlingen og sidst skal du også lige have nogle plejeprodukter og et eventuelt opfyldnings kit med, inden du går derfra.
Men der er ingen grundt til at fravælge på grund af økonomi, for med gellack kan du lave stort set den samme behandling hjemme og til en langt lavere pris end den du giver ved din professionelle klinik. Og resultatet behøver du ikke være bekymret for. Der findes rigtig mange produkter, der giver den samme glansfulde og holdbare effekt, som du oplever når det er lavet af en professionel.
Det kan godt i starten være lidt vanskeligt, at ligge neglelakken på selv, men det kræver ikke mange forsøg, før end du ikke kan se forskel på om det er dig selv eller en prof. Der har lagt det på. Og så er der jo bare den store fordel at du har sparet en masse penge ved at bruge gellack i stedet for shellack, som er det produkt de bruger rundt om i klinikkerne.
Hvad er det der gør at det skiller sig så meget ud fra almindelig neglelaks produkter? Det er den blanding af gele og neglelak og så uv hærdningen der gør at det kan holde så længe.
Der er klart mange fordele ved at bruge denne metode, for du er fri for flere gange om ugen at sidde og stritte med fingre og tæer, fordi du igen er kommet til at skade lakken og må ligge nyt på. Når først neglene har været under uv lampen, så er lakken hærdet og du er klar ti at tage i byen, støvsuge eller hvad du skal lave. Hvis du laver et ordentligt stykke forarbejde, så kan en gellack behandling holde i op til 4 uger, førend du må på den igen og ligge det på ny. Det vil sige der er klart både tid og penge at spare ved denne løsning.