Telefon coaching passer perfekt ind i en travl hverdag

Det at anvende en coach eller terapeut bliver mere og mere almindeligt i vores hverag. Jeg husker tydeligt for bare 10 år siden, hvor de sagde i medierne at næsten hver anden amerikaner brugte eller havde brugt en coach eller fået en form for terapi. Jeg kan huske at jeg fandt det rystende, og at jeg tænkte om de var kuldrede eller meget uselvstændige. I dag har jeg en helt anden holdning til coaching og terapi, jeg synes at det er forrygende at folk vil arbejde med selvudvikling.
Derfor blev jeg glædeligt overrasket over at læse at det nu er muligt at få sessioner som telefon coaching, da det er super tidsbesparende og giver, travle familie mennesker en chance for at nå at komme til coaching. Og for mig at se er det også en mulighed for en coach, at arbejde om aftenen, men s børnene er i seng- Derfor tror jeg at telefon coaching har en meget stor fremtid.
Af andre muligheder, findes der selvfølgelig et stort udvalg af gode fagbøger fra kendte coaches, jeg bruger dem selv som lydbånd, mens jeg ordner vasketøj og andre kedelige gerninger, men de kan virkelig give selvindsigt og gode råd.