Microsoft Azure er en it løsning med stor fleksibilitet

Har du og din virksomhed også brug for, at kunne integrere mange programmer i et system for mest effektivt at kunne betjene kunderne og få overblik over virksomhedens tal og udvikling. Der findes flere løsninger, man kan vælge imellem men et af de bedste systemer til at klare opgaven, med at integrere apps og data fra dit lokale miljø er helt klart Microsoft Azure. Med denne løsning vil du altid være et skridt foran, du vil kunne spare mange penge og kunne skabe din helt egen løsning, skræddersyet lige til din virksomhed.
Med hvad er det helt præcist, det er for en løsning? Det er en åben platform med stor fleksibilitet, der kører på det man kalder for en cloudløsning. Du har mulighed for, på tværs af et globalt microsoft netværk, at opbygge, installerer og administrere programmer. Du vil opleve at du får det bedste fra for eksempel windows og Linux og kan udvikle programmer der både kan fungere lokalt og i en cloudløsning.
Du vil fra starten kunne styre ting som beregning, lagring, data og netværk, da det er præintegreret i en microsoft Azure løsning.
En af de helt store fordele ved denne løsning er, at det er en fuld automatiseret selvbetjeningsplatform, hvor du hele tiden kan skrue op og ned for kapaciteten i takt med din virksomheds behov og samtidig betaler du kun for det du reelt bruger.
Azure har en SLA på 99,9 %tilgængelighed pr. Mdr., det vil sige at der er så godt som ingen nedetid og samtidig understøtter denne løsning også en installationsmodel hvor du vil kunne opgradere dit program uden nedetid.
Skal vi se på en af ulemperne ved en Azure løsning er det, at den ikke kan køre admin-modus, men derimod kun i user-modus, så har man et program der af den ene eller den anden grund kun kører admin, vil den ikke umiddelbart kunne overføres til denne løsnings type.
Mange mener at denne løsning vil blive en stor konkurrent til hosting virksomhederne og det vil en den til en hvis grænse også blive, men der er stadig en del virksomheder – scenarier, hvor det stadig gerne bedre mening at vælge en dedikeret hosting løsning frem for en microsoft azure løsning.
Så man skal lige være opmærksom på, om det nu er den rigtige løsning for ens virksomhed, at skifte til denne løsning inden man hopper på mode bølgen og prøver det nye.